Monday, August 21, 2006

Läbi jäätund klaasi..



Eile õhtul käisin Kumu sisehoovis Maarja-Liisi ja Rannapi kontserdil. Tegemist oli uue plaadi "Läbi jäätund klaasi" esitluskontserdiga, kontserdiga, mis kutsus kokku meeletult palju inimesi. Hoolimata vihmasajust oli elamus otse loomulikult suur, sest kui kaks andekat inimest kokku panna, siis ei saagi ju tulemus midagi vähemat olla! Maarja hääl on mind alati lummanud ja kohe kindlasti ostan ma esimesel võimalusel ka selle plaadi.. Hea on teada, et selles väikeses Eestis on palju andekaid inimesi, kellel on ka võimalus oma annet rahvale näidata..

Juba on sügis oma esimesed sammud astunud, on olnud esimesed suured vihmad ja õhtul läheb juba üsna varakult pimedaks.. Kui me tormame läbi suve ja püüame võimalikult palju uut kogeda, siis on just sügis see, mis lubab meil aja maha võtta ja mõtiskleda. Pole midagi nauditavamat kui juua kuuma kohvi või kakaod mõnes õdusas kohvikus ning ajada juttu mõne kalli inimesega, samas kui akna taga sajab häälekalt vihma :) Mmm.. sügise võlud ootavad ees.. meid kõiki..

5 comments:

Eve-Mai said...

eh, minu õige suvi pole veel alata jõudnudki..ja tõesti kisub juba sügiseks kätte ära..aga puhata saab ju ka muudel aasta-aegadel kui suvi, vähemalt nii ma ennast lohutan. ja ujuda saab ka ujulas:D
ja vihmaga on tõesti mõnus kakaod lürbata ja hääd raamatut lugeda;)

Mõtted.. said...

nii nende suvedega kord on.. alguses ei suuda ära oodata ja siis - lipsti - ongi juba möödas.. aga ma jäin rahule, palju päikest ja soojust! :)
mm.. peaxki mõne hea raamatu käsile võtma :P

Eve-Mai said...

kõusaare "vaba tõus" on pakkumisel..toimetan selle lähipäevil helenile tagasi:)

.. said...

'sügise võlud ootavad ees.. meid kõiki..'
kõlab nagu ähvardus :D

Mõtted.. said...

to vihmapiisk: õu jee!!
to kummikaru: nääh, ei ole, ihii! :D